Cookie Zamknij

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Kulinarny Blog 2013 Lurpak

Nazwa przepisu - Domowy hamburger z makrelą

O przepisie

Czas wykonania: 15 min.
Kategoria: Mięso

Przepis na blogu autora

Składniki

  • główne składniki
    • mała bagietka pełnoziarnista 1
    • płat wędzonej na ciepło makreli 1
    • łyżeczki czerwonego pesto 3
    • łyżeczki masła Lurpak klasycznego 3
    • plastry świeżego ogórka 4
    • łyżki kiełków rzodkiewki 2
    • liść sałaty masłowej 1

Jak przygotować

Pyszne, proste, zdrowe i syte:) Bagietkę przekroiłam na pół, posmarowałam na każdej połówce masłem i pesto. Na dolnej części bułki układałam sałatę, rybę, ogórki, kiełki i zamknęłam kanapkę górną częścią bułki. Smacznego

Głosuj na przepis i blog

Co na obiad

Blog
Co na obiad

Przepis

Domowy hamburger z makrelą

Zadanie

Kanapki de luxe

Podziel się przepisem

Facebook Blip Wykop Śledzik

Następny przepis

Jajka sadzone na grzanka...

info 2013
Blog: Damsko męskie spojrzenie na kuchnię i dom
Trudność:
Czas wykonania: 15min
Kategoria: Jajka i sery