Cookie Zamknij

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Kulinarny Blog 2013 Lurpak

Nazwa przepisu - Bajgle z jajecznicą i łososiem

O przepisie

Czas wykonania: 15 min.
Kategoria: Przekąski

Przepis na blogu autora

Składniki

  • główne składniki
    • bajgle 4
    • masło Lurpak 1
    • jajka 4
    • łososia wędzonego 4 plastry
    • garść szczypiorku 1
    • sól i pieprz 1 szczypta

Jak przygotować

Bajgle rozkrawamy na pół. Jajka roztrzepujemy w miseczce, doprawiamy solą i pieprzem i smażymy na masełku. Pod koniec dodajemy posiekany szczypiorek i mieszamy. Jajecznicę układamy na bajglach. Łososia kroimy na mniejsze paseczki i układamy na jajecznicy , przykrywamy drugą połową bajgla.

Głosuj na przepis i blog

Tu może być twoje zdjęcie

Blog
www.wulkan-smaku.pl

Przepis

Bajgle z jajecznicą i łososiem

Zadanie

Kanapki de luxe

Podziel się przepisem

Facebook Blip Wykop Śledzik

Następny przepis

Kanapka z polędwiczką, p...

info 2013
Blog: slodko-slony.blogspot.com
Trudność:
Czas wykonania: 60min
Kategoria: Przekąski