Cookie Zamknij

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Kulinarny Blog 2013 Lurpak

Nazwa przepisu - Bruschetta z łososiem i avocado z sosem mango

O przepisie

Czas wykonania: 15 min.
Kategoria: Ryby i owoce morza

Przepis na blogu autora

Składniki

  • główne składniki
    • grube kromki chleba 2
    • łososia wędzonego 50 g
    • avocado Pół
    • roszponki Garść
    • solone Lurpak Masło
    • mango 1/3
    • słodkiego białego wina 2 łyżki

Jak przygotować

Kromki chleba grillujemy (np. na patelni bez dodatku tłuszczu) i jeszcze ciepłe smarujemy masłem solonym Lurpak. Na masło kładziemy roszponkę a na nią naprzemiennie łososia i avocado. Mango ugniatamy widelcem z białym winem (np. Tokaj) i tak powstałym sosem polewamy bruschettę.

Głosuj na przepis i blog

Cuisine de Remi

Blog
Cuisine de Remi

Przepis

Bruschetta z łososiem i avocado z sosem mango

Zadanie

Kanapki de luxe

Podziel się przepisem

Facebook Blip Wykop Śledzik

Następny przepis

Faszerowane bułeczki

info 2013
Blog: Przepisownik
Trudność:
Czas wykonania: 30min
Kategoria: Przekąski